duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

În week-end, un nou derbi între Viitorul Dăeşti şi Flacăra Horezu. În sezonul regular, s-au consemnat două remize. Ce va fi acum?

305Vizualizari
Teleorman şi Vâlcea sunt reprezentate de câte două echipe în play-off-ul Seriei 6 din Liga a III-a. În prima rundă, CSM Alexandria şi Sporting Roşiori au avut câştig de cauză, prin victoriile pe care le-au obţinut în meciurile directe cu Viitorul Dăeşti (2-1) şi, respectiv, cu Flacăra Horezu (5-0).
La finele acestei săptămâni, vor avea loc derbiurile judeţene, iar partida dintre cele două reprezentante ale Vâlcii e programată sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17.00, la Dăeşti. Aşa cum se cunoaşte, în ambele confruntări din sezonul regular, s-au consemnat remize: 0-0, la Fedeleşoiu (pe 15 octombrie 2022), şi 1-1, în Treapt (pe 18 martie), goluri marcate de Alexandru Traşcă (în minutul 15) şi Florian Pîrvu (62 – penalti).
În aceste condiţii, este de aşteptat ca şi duelul din cea de-a doua etapă a play-off-ului să fie unul echilibrat. Însă, având în vedere situaţia din clasamentul Seriei 6, o nouă remiză între echipele antrenate de Cristi Munteanu şi Adi Popa ar fi un rezultat care nu ar prea avantaja niciuna dintre reprezentantele Vâlcii, în lupta pe care acestea o duc cu Sporting Roşiori, pentru locul 2.