luni, iunie 24, 2024
Fotbal Național

În week-end, Viitorul Dăeşti dispută ultimul meci pe teren propriu din sezonul actual al Ligii a III-a. Adi Popa & Co. vor să-şi ia la revedere de la suporteri cu o victorie!

1.09KVizualizari
După şase meciuri cu noua conducere tehnică instalată în iarnă, Viitorul Dăeşti n-a izbutit să refacă handicapul faţă de locul 2, ci dimpotrivă. Astfel, de la şase „lungimi”, distanţa a crescut în prezent la 11. Tot astfel, dacă e să ţinem cont strict de diferenţa faţă de vicelidera actuală, Măgura Cisnădie, aceasta depăşeşte dublul celei din pauza de iarnă, când echipa sibiană avea 16 puncte, iar Viitorul Dăeşti – 11. Acum, Măgura Cisnădie are 32, iar Viitorul Dăeşti – 21. Adică, de la cinci puncte, handicapul a urcat acum… tot la 11.
E evident aşadar că, atât în prima parte a campionatului, cât şi în cea de-a doua, fotbaliştii de la Fedeleşoiu au avut un parcurs slab, care nu i-a îndreptăţit absolut deloc să spere la locul secund şi, implicit, la promovarea în Liga a II-a.

Gaz Metan Mediaş 2 vine la Fedeleşoiu după ce a remizat uluitor cu Minerul Costeşti

Adi Popa & Co. pot să-şi mai spele din păcate şi să mai reducă din handicap în ultimele două runde ale sezonului, prin două victorii, împotriva echipelor Gaz Metan Mediaş 2 (pe teren propriu) şi CSM Deva (în deplasare). Mai ales că Măgura Cisnădie va avea un meci foarte greu week-end-ul acesta, în fieful liderei Viitorul Şelimbăr, o partidă care poate fi o posibilă avanpremieră a unei finale pentru Liga a II-a, în cazul în care cele două echipe din Sibiu se vor impune în semifinalele play-off-ului contra echipelor arădene din Seria 8 (Crişul Chşineu Criş şi Şoimii Lipova).
Gaz Metan Mediaş 2, prima adversară a Viitorului Dăeşti, se află în cădere liberă, după ce, în ultimele două runde, a obţinut doar 1 punct, din remiza cu codaşa Minerul Costeşti, „satelitul” din Liga I pierzând în prealabil meciul cu CSM Deva, din deplasare (1-3). În aceste condiţii, vâlcenii pot profita de forma slabă a sibienilor şi îşi pot trece în cont un nou succes.
Meciul dintre Viitorul Dăeşti şi Gaz Metan Mediaş 2 va avea loc sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Gheorghe Ciucioi”, de la Fedeleşoiu, şi va fi ultimul pe care Adi Popa & Co. îl vor mai disputa pe teren propriu în actualul sezon al Ligii a III-a.