sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal

În week-end, Viitorul Dăeşti joacă în fieful echipei antrenate de Costin Lazăr. Adversarii vin după o înfrângere cu 1-7

387Vizualizari
În acest week-end, Viitorul Dăeşti va evolua în deplasare, împotriva echipei CSM Cetatea Tr. Măgurele. Meciul va fi foarte important pentru gruparea de la Fedeleşoiu, în condiţiile în care adversara se numără printre rivalele în bătălia pentru un loc în Top 4 în Seria a VI-a. Echipa vâlceană este obligată să nu piardă acest duel, pentru a nu-şi compromite şansele de a se califica în play-off.
Formaţia din Teleorman, care e antrenată de Costin Lazăr, fost jucător de la Liga I, la Sportul Studenţesc şi Rapid Bucureşti, a avut un start pozitiv de sezon, iar în primele cinci etape a adunat 12 puncte, prin patru victorii. În cea de-a şasea rundă, care a avut loc la finele săptămânii trecute, CSM Cetatea Turnu Măgurele a suferit însă o înfrângere drastică (1-7), chiar pe terenul adversarei din judeţ, CSM Alexandria. Asta după ce, până în minutul 45, scorul a fost 0-0! Interesant este faptul că, în etapa a doua, nou-promovata în Liga a III-a a cedat fără drept de apel şi în celălalt derbi din Teleorman, cu Sporting Roşiori (0-3, în deplasare). Practic, acestea au fost singurele sincope ale elevilor lui Costin Lazăr, care în rest şi-au depăşit toate echipele întâlnite în cale.

CSM Cetatea Tr. Măgurele le-a învins pe celelalte trei echipe vâlcene din Liga a III-a. Va reuşi Viitorul Dăeşti să răzbune înfrângerile rivalelor din judeţ?

Pe lângă izbânda cu 2-0 din deplasare, din runda inaugurală a sezonului, în faţa Vediţei Coloneşti (ultima clasată), CSM Cetatea Tr. Măgurele a mai obţinut trei succese, chiar contra celorlalte trei reprezentante ale Vâlcii din Seria a VI-a. Astfel, în etapele 3, 4 şi 5, adversara echipei Viitorul Dăeşti din week-end a trecut, în ordine, de Flacăra Horezu (cu scorul de 3-0, acasă), Minerul Costeşti (2-1, în deplasare) şi Cozia Călimăneşti (4-0, pe teren propriu). Va reuşi oare Viitorul Dăeşti să răzbune înfrângerile rivalelor din judeţ?
Meciul CSM Cetatea Tr. Măgurele – Viitorul Dăeşti va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 15.00.