duminică, mai 9, 2021
Fotbal Național

În week-end, Viitorul Dăeşti primeşte vizita echipei Viitorul Şelimbăr

466Vizualizari

• meciul cu echipa sibiană va avea loc sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 17.00

Viitorul Dăeşti va disputa un nou meci dificil în această săptămână. Astfel, după revanşa cu Flacăra Horezu (5-0), din turul 2 al Cupei României, de marţi, 22 septembrie, va urma încă o partidă pe teren propriu, de această dată în campionat. În week-end, fotbaliştii antrenaţi de Gabriel Mangalagiu, Lucian Giurcă şi Dragoş Geantă vor întâlni un adversar extrem de incomod în Liga a III-a. Este vorba de Viitorul Şelimbăr, la care evoluează mai mulţi jucători cu vechi ştate de serviciu în eşaloanele naţionale.
Cel mai important fotbalist din tabăra adversă este, fără îndoială, Alexandru Curtean (33 de ani), care va fi din nou apt de joc după ce îşi va ispăşi etapa de suspendare în meciul cu CSO Cugir, din deplasare, din turul 2 al Cupei României. Aşa cum am mai anunţat săptămâna trecută, când Viitorul Şelimbăr trebuia să joace cu Minerul Costeşti, din lotul grupării sibiene mai fac parte Daniel Tătar (32 de ani), Bogdan Vişa (34 de ani) – care a trecut cândva şi prin Zăvoi, pe la CSM Rm. Vâlcea, el fiind acum căpitan de echipă în Liga a III-a, dar şi drăgăşăneanul Alexandru Neacşa (29 de ani). Altfel, pe banca tehnică a sibienilor se află Florin Maxim (39 de ani), fost jucător în Liga I, iar până în noiembrie 2019 secundul italianului Cristiano Bergodi, la FC Voluntari, de care s-a despărţit special pentru a prelua conducerea echipei din Şelimbăr.
Meciul Viitorul Dăeşti – Viitorul Şelimbăr se va disputa sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 17.00, pe cochetul stadion de la Fedeleşoiu.
Sursă foto: Facebook Viitorul Şelimbăr