duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

În week-end, Viitorul Dăeşti se deplasează la Potcoava. Orice alt rezultat decât victoria va fi unul slab pentru echipa de la Fedeleşoiu

390Vizualizari
Viitorul Dăeşti a suferit o înfrângere de neuitat săptămâna trecută, chiar pe teren propriu, în faţa echipei CS „U” Craiova II, cu scorul de 2-0. Deşi a jucat trei meciuri acasă şi unul singur în deplasare, formaţia antrenată de Călin Cojocaru are doar 6 puncte în cont, după primele patru etape ale sezonului. Ca şi FCSB, în Liga I, Octavian Vasile şi colegii săi se află deocamdată în afara poziţiilor de play-off, dar speră să ajungă acolo printr-un parcurs fără greşeală în următoarele runde.
Primul prilej pentru a urca în clasamentul Seriei a VI-a este chiar meciul din acest week-end, când Viitorul Dăeşti va juca în deplasare, împotriva echipei Petrolul Potcoava. Trupa din judeţul Olt este un adversar facil, având în vedere că a strâns doar două puncte până în prezent, ambele în urma a două remize albe obţinute în compania altor două grupări din Vâlcea (Minerul Costeşti – în deplasare şi Cozia Călimăneşti – pe teren propriu). În plus, în runda inaugurală a Ligii a III-a, Petrolul Potcoava a pierdut meciul de acasă cu cealaltă formaţie din Vâlcea, Flacăra Horezu, cu 2-1. În aceste condiţii, având în vedere pretenţiile cu care formaţia de la Fedeleşoiu a abordat sezonul actual, orice alt rezultat decât victoria nu poate fi considerat decât unul slab.
Partida Petrolul Potcoava – Viitorul Dăeşti se va disputa sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 17.00.