vineri, decembrie 1, 2023
Diverse

Încă 2 jucători cu experiență au sosit azi la Mateești. Anghelescu și Deaconescu fac front comun pentru o echipă cât mai puternică!

899Vizualizari

După ce nu a mai fost inclus în lotul echipei Minerul Berbești, sponsorul-jucător Mihai Deaconescu a luat decizia de a se întoarce la Viitorul Mateești, unde a adus deja 8 jucători. Astăzi, au semnat Bogdan Spătaru și Cosmin Roșia, care, cu siguranță, vor fi de un real ajutor noilor colegi.

Bogdan este un jucător polivalent, care, oricând, poate da un plus echipei la care joacă. De asemenea, Cosmin are deja destulă experiență pentru acest nivel. Personal, mi-am propus ca Viitorul Mateești să ocupe un loc mai bun decât în sezonul trecut. Aș dori să mulțumesc, cu acest prilej, domnului primar din Mateești, Cosmin Anghelescu, pentru că a acceptat să fim alături de dânsul în sezonul care tocmai a început. Acum, cu toții trebuie să fim conștienți că trebuie să dăm totul pe teren, ca suporterii noștri să fie mândri de noi. Forța, Viitorul Mateești!„, a precizat Mihai Deaconescu.