Handbal

Încă o deplasare infernală pentru SCM Rm. Vâlcea. În acest week-end, elevele lui Bent Dahl merg în Germania

58Vizualizari
În acest week-end, SCM Rm. Vâlcea va disputa cel de-al treilea meci în Grupa D a Ligii Europene de handbal feminin. După înfrângerea din Franţa, de duminica trecută, în faţa echipei Paris 92, trupa antrenată de norvegianul Bent Dahl va juca, din nou, în deplasare. De această dată, „municipalele” vor merge în Germania, pentru partida cu Thuringer HC, grupare antrenată de antrenorul de origine română Herbert Muller. Confruntarea va avea loc duminică, 22 ianuarie, de la ora 19.00, în Wiedigsburhalle (FOTO), o sală de sport care are o capacitate de 2018 locuri, din Nordhausen, un oraş din centrul Germaniei.

Meciul se anunţă a fi unul infernal pentru vâlcence, mult mai greu decât cel din Franţa, având în vedere că Thuringer HC a învins-o clar pe Paris 92, pe teren propriu, în prima etapă din Grupa D a Ligii Europene, scorul de la final (28-24) reflectând în mică măsură felul cum au decurs lucrurile pe teren. Dacă formaţia germană va reuşi să obţină o nouă victorie, va lua o opţiune importantă pentru calificarea în sferturile competiţiei.
Peste două săptămâni, mai precis sâmbătă, 4 februarie, de la ora 19.00, SCM Rm. Vâlcea şi Thuringer HC se vor reîntâlni, în etapa a 4-a a grupelor, dar returul se va desfăşura în Sala Traian.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea