miercuri, ianuarie 19, 2022
Fotbal Diverse

Încă o „dublă” de succes pentru juniorii-republicani de la SCM Rm. Vâlcea. Alma Sibiu a încasat nouă goluri în Zăvoi

467Vizualizari
Sâmbătă, 15 mai, a avut loc etapa a 4-a din Campionatul Naţional de juniori-republicani, care e organizat de FRF. În Seria 12, SCM Rm. Vâlcea a obţinut, din nou, două victorii, de această dată în faţa echipei Alma Sibiu, meciurile având loc pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi. Fotbaliştii din grupa Under 19, care sunt pregătiţi de Dumitru Teleşpan (FOTO – sus), s-au impus categoric în faţa omologilor lor de pe Cibin, cu scorul de 7-0, în timp ce elevii lui Marius Pufu (FOTO – jos) au învins la limită, 2-1.

Este pentru a treia oară în acest sezon când echipele de la SCM Rm. Vâlcea au bifat câte două victorii în campionat. După ce au stat în runda inaugurală, juniorii-republicani din Zăvoi au trecut, în etapa a 2-a, de Interstar Sibiu, pe teren propriu, cu 5-2 (la Under 19) şi 10-0 (la Under 17). Apoi, în runda a 3-a, au urmat succesele din deplasare cu Olympic Rm. Vâlcea, de pe terenul CSŞ din zona de Nord a Râmnicului, când elevii lui Dumitru Teleşpan au câştigat cu 2-0, iar cei ai lui Marius Pufu – cu 3-0.
În urma acestor rezultate, ambele echipe de la SCM Rm. Vâlcea sunt lidere incontestabile în Seria 12, cu maximum de puncte (9). În etapa a 5-a, ce va avea loc la finele săptămânii viitoare, mai precis sâmbătă, 22 mai, tinerii fotbalişti din Zăvoi vor evolua în deplasare, împotriva celor de la CSŞ Şoimii Sibiu.
Sursă foto: Facebook Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea