duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

Încă un meci dificil pentru Viitorul Dăeşti în Liga a III-a! La finele săptămânii, echipa de la Fedeleşoiu va evolua în fieful liderei

426Vizualizari
Viitorul Dăeşti a fost lovită de ghinion în meciul cu CSM Alexandria, pe care l-a disputat pe teren propriu, la finele săptămânii trecute. Gruparea din judeţul Teleorman s-a impus cu scorul de 1-0, după ce Octavian Vasile şi coechipierii săi au ratat mai multe ocazii de gol, în special în repriza secundă, însă mingea parcă n-a vrut să intre în poartă.
Această înfrângere îi menţine la cota „15 puncte” pe elevii lui Călin Cojocaru, departe de locul 4 , distanţa faţă de Flacăra Horezu fiind de trei puncte. Iar dacă „olarii” vor câştiga la „masa verde” meciul cu Vediţa Coloneşti, din deplasare, pentru că au contestat dreptul de joc al fotbaliştilor africani din lotul grupării din judeţul Olt, Viitorul Dăeşti va avea un „ecart” chiar de cinci „lungimi” faţă de poziţia a patra, pe care va coborî nou-promovata CSM Cetatea Tr. Măgurele (20 de puncte). În aceste condiţii, şansele ca formaţia de la Fedeleşoiu să mai prindă play-off-ul şi în acest campionat scad de la o etapă la alta, iar revirimentul pare că nu mai apare.
În runda a 12-a, de la finele săptămânii, Viitorul Dăeşti va avea un nou examen dificil, de această dată în deplasare. Astfel, vicecampioana Seriei a VI-a din sezonul trecut va juca în fieful echipei Sporting Roşiori, nimeni alta decât lidera ierarhiei. Chiar şi aşa, vâlcenii speră însă să prindă o zi bună şi să repete rezultatul din tur, când au învins cu 2-1, prin golurile înscrise de Marian Anghelina (minutul 67) şi Dragoş Popa (73), după ce oaspeţii au deschis scorul prin Alin Călin (43), fost jucător la Fedeleşoiu, în ediţia trecută a Ligii a III-a.
Duelul Sporting Roşiori – Viitorul Dăeşti este programat sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 14.00.