joi, decembrie 7, 2023
Fotbal Național

Încă un meci echilibrat între Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti. După rezultatul din Treapt, nimic nu e decis în privinţa calificării în play-off-ul Seriei 6!

513Vizualizari
Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti s-au înfruntat, sâmbătă, 18 martie, pe stadionul din Treapt, într-un meci care a contat pentru etapa a 17-a a Ligii a III-a. Ca şi în meciul din tur, de la Fedeleşoiu, şi partida din acest week-end s-a încheiat tot la egalitate. Dar, în loc de 0-0, rezultatul final a fost 1-1 (după 1-0, la pauză pentru Adi Popa & Co.). „Olarii” au deschis scorul în minutul 15, prin atacantul Alexandru Traşcă, iar oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 62, prin Florian Pârvu, din penalti.
După remiza din Treapt, Flacăra Horezu a ajuns la 29 de puncte şi ocupă locul 3 în Seria 6, în timp ce trupa antrenată de Cristi Munteanu are 27 şi se situează pe poziţia a cincea. Între echipele vâlcene se află CSM Cetatea Tr. Măgurele (cu 28 de puncte), care aspiră, de asemenea, la play-off. Doar două dintre cele trei grupări amintite vor accede în Final 4, iar acestea se vor cunoaşte după ultima rundă a sezonului regular, care se va desfăşura la finele săptămânii viitoare.