marți, iulie 7, 2020
Fotbal

Încă un punct de interes pe harta Râmnicului. Loc de joacă modern, la „Arenele Traian”, în vecinătatea noii clădiri a Direcţiei Economico-Financiare

236Vizualizari
Săptămâna aceasta, a fost inaugurat noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor „Traian”. Imobilul beneficiază de o parcare generoasă, iar în interior de condiţii net superioare din punct de vedere al confortului şi accesibilităţii pentru cetăţeni. Intrarea autovehiculelor în zonă este prevăzută din bulevardul Tudor Vladimirescu, iar ieşirea lor se poate face fie în strada Mihai Viteazu, fie în bulevardul Nicolae Bălcescu, pe lângă Sala Sporturilor „Traian”.

În imediata vecinătate a noii clădiri de birouri este amenajat un loc de joacă – în care copiii pot petrece momente plăcute în răstimpul în care adulţii îşi rezolvă problemele la Direcţia Economico-Financiară – dar şi un teren de baschet, deschis iubitorilor de mişcare de luni până vineri, după ora 16.30, sau pe tot parcursul zilelor de week-end. Acelaşi acces liber este instituit, pentru antrenamente sau doar pentru exerciţii de întreţinere fizică, şi la nivelul Arenelor „Traian” (atunci când nu sunt organizate evenimente sportive sau culturale), creîndu-se astfel un nou punct de interes pe harta municipiului.

Informaţiile au fost furnizate de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.