marți, martie 2, 2021
Monden

Încă un super-eveniment la Brother’s Pub! Frumoasa Lorrey va susţine un recital de Valentine’s Day (14 februarie)

519Vizualizari

Vinerea aceasta, pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor va fi sărbătorită cum se cuvine la Brother’s Pub! Conducerea restaurantului de pe Bulevardul Dem Rădulescu le-a pregătit clienţilor fideli (şi nu numai!) un nou eveniment monden. Astfel, de St. Valentine’s Day, invitată specială va fi frumoasa interpretă pop Lorrey, care a devenit cunoscută graţie hit-ului „Poţi să uiţi”. Recitalul acesteia va începe la ora 19.00.
Suportul pentru artistă este de doar 15 lei, în preţ fiind inclusă şi o bere Carlsberg de 330 ml. Rezervările pentru evenimentul de vineri, 14 februarie, sunt limitate şi se pot face, ca de obicei, la numărul de telefon 0749-218.897.
Conducerea restaurantului Brother’s Pub a anunţat deja că următorul eveniment monden pe care îl va organiza va avea loc duminică, 8 martie, cu prilejul Zilei Femeii. Acesta va purta, de altfel, chiar şi o denumire cât se poate de sugestivă: „La Mulţi Ani, Femeie!”. În prim plan, se va afla îndrăgitul interpret de muzică uşoară şi populară Dănuţ Dincă, ale cărui cântece de petrecere le-au intrat de mult timp la inimă tuturor românilor.