vineri, aprilie 3, 2020
Administrație

Începe cel mai mare proiect de modernizare a centrului oraşului Horezu. Sărdărescu asfaltează şi 10 kilometri de drumuri

3.01KVizualizari

Primarul Nicolae Sărdărescu va reuşi, anul acesta, să finalizeze investiţii de milioane de euro. Edilul PSD a anunţat că, în luna februarie, vor începe lucrările de modernizare a centrului civic, care se vor finaliza în toamnă. Proiectul are o valoare totală de 1,7 milioane de euro şi este cu adevărat grandios. Acesta include alei de promenadă, cu flori, bănci, totul într-o arhitectură aparte, care va pune perfect în relief valorile Olteniei de sub munte.
„Pe de altă parte, vom începe, în curând, şi asfaltarea a 10 kilometri de drumuri. Anul acesta, vom finaliza inclusiv creşa şi grădiniţa, Centrul Olari, sala de sport din Treapt, iar în plus vom dota cu aparatură modernă, de ultimă generaţie, şi Ambulatoriul Horezu. Pe scurt, vom investi milioane de euro pentru ca, în sfârşit, după ani la rând în care am făcut proiecte, tot ceea ce ne-am propus să fie dus la bun sfârşit”, a explicat primarul PSD Nicolae Sărdărescu.