vineri, februarie 26, 2021
Administrație

Începe licitaţia pentru mega-complexul sportiv de la Horezu! În Treapt, vor fi construite două stadioane, unul cu iarbă naturală, iar celălaltă – sintetic

254Vizualizari
Primarul Nicolae Sărdărescu a anunţat că, în curând, Compania Naţională de Investiţii va scoate la licitaţie proiectarea şi execuţia lucrărilor privind atribuirea proiectului de construire a unui complex sportiv şi de agrement în zona Treapt. Investiţia va fi grandioasă – cu două terenuri de fotbal de dimensiuni mari, unul cu iarbă naturală, iar altul cu gazon artificial – şi va arăta precum cele de la academiile de prestigiu din ţară.
„Ambele terenuri vor avea vestiare separate. Sinteticul se va amenaja unde se află acum terenul 2. Stadionul principal va dispune de 1500 de locuri pe scaune, toate acoperite, iar, în caz de nevoie, capacitatea se poate tripla. Va fi o investiţie foarte frumoasă… În ceea ce priveşte sala de sport, lucrările continuă într-un ritm bun. După ce vom finaliza tot ceea ce ne-am propus, zona va fi ca un magnet pentru sportivi şi nu numai, mai ales că aici vom amenaja şi numeroase puncte de distracţie şi agrement”, a explicat edilul PSD din Horezu, Nicolae Sărdărescu.