luni, iunie 24, 2024
Diverse

Informare AJOFM Vâlcea: 250 de locuri de muncă vacante în ocupația „tăietor de carne și lucrător în producție”, în Germania

1.12KVizualizari
Agenția Federală de Muncă-Serviciile de Plasare Internațională ZAV Berlin – Brandenburg – Germania, ca reprezentant al angajatorului german oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 250 locuri de muncă vacante în ocupația „tăietor de carne și lucrător în producție” (valabilitatea ofertelor – 30.09.2021) după cum urmează:

• 225 de posturi pentru localitatea Rheda-Wiedenbrück (Landul Renania de Nord – Westfalia):

Activitatea presupune: tăierea bucăților de carne (numai ca tăietor de carne); ajutor în producția de alimente; preluarea și ambalarea produselor.
Cerințe pentru ocuparea locurilor de muncă (comune celor două oferte): constituie avantaj calificarea profesională în industria alimentară, în special ca măcelar, experiența profesională în domeniu și permisul de conducere categoria B; rezistența fizică, toleranță la frig și umiditate; disponibilitate de a lucra în schimburi (inclusiv în ture de noapte); manipularea constienta și responsabilă a mărfurilor și alimentelor; respectarea normelor de igienă și a metodelor de lucru.
Limbi străine (cerință comună ambelor oferte): cunoștințele de limbă germană constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii.
Salariul: salariul oferit pornește de la 10 euro brut / oră, la care se adaugă alte beneficii, în funcție de postul ocupat, calificare și experiența profesională.
Durata contract (comună ambelor oferte): contractul de muncă este pe perioadă determinată, de 12 luni, cu posibilitatea de angajare permanenta ulterior; programul de lucru este cu normă întreagă, de 40 – max. 48 ore/săptămână.
Mod de aplicare (comun ambelor oferte): se transmite CV-ul, completat la calculator în limba română sau germană (daca este cazul), însoțit de copie a diplomei/certificatului de calificare în domeniu (dacă este cazul), la adresa de e-mail georgiana.enache.buc@anofm.gov.ro; persoanele preselectate vor fi contactate telefonic sau pe e-mail, în vederea completării formularelor de înregistrare.

• 25 de posturi pentru localitatea Münster (Landul Renania de Nord – Westfalia):

Activitatea presupune: sacrificarea de la drive-in la depozitul frigorific; dezosarea și tăierea cărnii în funcție de cerințele clientului; ambalarea bucăților de calitate superioară; alte activități de producție;
Salariul: salariul oferit pornește de la 9,75 euro brut / oră, la care se adaugă un bonus de prezență de 1 euro / oră, care se plătește și în cazul concediului aprobat, plus alte beneficii în funcție de postul ocupat, calificare și experiența profesională; este posibilă efectuarea de ore suplimentare.
Alte beneficii: sprijin intern în vederea integrării; angajatorul pune la dispoziție o persoană de contact care vorbește limba română; se acordă sprijin și asistență în ceea ce privește formalitățile necesare în relațiile cu autoritățile, deschiderea unui cont.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în UE pot vizualiza ofertele complete accesând site-ul www.anofm.ro/eures, pagina de Facebook a instituței “Agenția Jud pt Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea” sau se pot prezenta la sediul AJOFM Vâlcea, compartiment EURES – consilier EURES, Liviu Cochirlea, telefon 0350-419.715.
Consilierul EURES va oferi toate detaliile privind descrierea locului de muncă, cerinţele locului de muncă, limba străină, salariul oferit, durata contractului de muncă, modul de aplicare pentru fiecare ofertă, conform site-ului de mai sus.