Diverse

Informare AJOFM Vâlcea! Servicii online pentru angajatori. ANOFM pune la dispoziție aplicația SEMM (Sistemul Electronic de Mediere a Muncii)

66Vizualizari

COMUNICAT DE PRESĂ

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă pune la dispoziția angajatorilor platforma „Servicii online pentru angajatori”, pentru accesarea aplicației SEMM – Sistemul Electronic de Mediere a Muncii, în vederea declarării locurilor de muncă vacante. Aplicația se găsește la adresa: https://www.anofm.ro/serviciionline/serviciionlineangajatori.html.
Accesând această aplicație, angajatorii își pot declara locurile de muncă vacante, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.
De asemenea, își pot încărca direct cerințele și condițiile de ocupare a posturilor vacante, pentru a-și atrage forța de muncă necesară pentru desfășurarea activității.
Persoanele interesate de un loc de muncă, pot consulta toate locurile de muncă vacante încărcate în această aplicație, la adresa: https://www.anofm.ro – secțiunea Locuri de muncă vacante.
Mai multe informații, privind autentificarea și înregistrarea angajatorilor în aplicația SEMM, se găsesc în manualul „Instrucțiunile de autentificare/înregistrare”, de pe platformă.