Fotbal Județean

Inter Lăpuşata, victorie fără drept de apel cu AS Buneşti

780Vizualizari

Duminică, 8 septembrie, Inter Lăpuşata nu s-a temut deloc de forţa echipei AS Buneşti şi de rezultatul categoric cu care aceasta s-a impus în runda precedentă (8-1), în faţa celor de la Viitorul Valea Mare. Fotbaliştii antrenaţi de poliţistul Viorel Zamfirache au fost net superiori şi au învins cu scorul de 4-1 (după 1-1, la pauză). Golurile „italienilor” au fost semnate de Eduard Văcaru (alias „Edilă”), Eduard Drăghici (zis „Ţapu”), Ionuţ Pătraşcu şi Tudor Chitian (ginerele lui Viorel Zamfirache nu putea să lipsească, bineînţeles, de pe lista marcatorilor). Autorul celui mai frumos gol a fost Ionuţ Pătraşcu, care a înscris după o incursiune de senzaţie spre buturile adverse, de la jumătatea terenului, încheiată cu un şut în vinclu, la colţul lung, la portarul n-a avut replică!

Meciul de duminica trecută s-a disputat pe stadionul din Roeşti

„Adversarii nu mi s-au părut deloc deosebiţi, în ciuda victoriei cu 8-1 din meciul anterior, cu Valea Mare. I-am depăşit net! După prima repriză, nu s-ar fi mirat nimeni dacă scorul era 5 la 0.5, pentru că au avut şi o jumătate de ocazie, pe care au transformat-o în gol. Am deschis scorul, dar AS Buneşti a egalat, după o neatenţie în defensiva noastră, când ne-au prins pe contraatac. După pauză, am fructificat trei dintre şansele de care am beneficiat. Îi felicit pe toţi jucătorii pentru acest succes; au jucat frumos, cu dăruire, chiar dacă terenul a fost foarte greu. Meciul nu s-a disputat la Lăpuşata, ci la Roeşti. Duminică, a fost Ziua Comunei Roeşti, şi am fost rugaţi să evoluăm acolo, iar în acest sens am obţinut inclusiv acordul celor de la AS Buneşti”, a precizat Viorel Zamfirache.
Inter Lăpuşata a adunat 4 puncte în trei etape, dar poliţistul-antrenor al echipei spune că elevii săi ar fi trebuit să câştige şi meciul anterior, cu CS Şuşani, încheiat la egalitate (3-3). „Trebuia să avem 6 puncte în cont, dar în prima etapă ne-au lipsit liberoul şi fundaşul nostru central, aşa că a trebuit să improvizăm. Echipa a resimţit acest lucru, iar adversarii ne-au marcat trei goluri. Când absentează câte un jucător, mai poţi să-l înlocuieşti, dar când lipsesc doi oameni de bază, e mai mult decât greu!”, a adăugat Zamfirache.

Elevii poliţistului Viorel Zamfirache dau piept cu Valea Mare

În următoarea etapă din Liga a IV-a, care va avea loc week-end-ul acesta, Inter Lăpuşata va primi vizita formaţiei Viitorul Valea Mare, iar Viorel Zamfirache nici nu concepe să obţină o nouă victorie. „Suntem încrezători în forţele noastre, dar niciodată nu trebuie să tratăm un meci ca şi când l-am câştigat dinainte. Dacă Valea Mare a luat 8-1 la Buneşti, iar noi i-am bătut pe buneşteni cu 4-1, nu înseamnă în niciun caz că ne vom impune cu 12-2 în faţa Viitorului. În fotbal, niciun meci nu seamănă cu altul! Sperăm să-i avem pe toţi jucătorii de bază la dispoziţie, pentru că doar aşa ne putem gândi la o nouă victorie”, a precizat Zamfirache, referindu-se la partida de duminică, 15 septembrie.