luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Diverse

InterSport – locul 1 la Smart Cup Vâlcea! Campioana a sărbătorit titlul la Domino’s Pizza

840Vizualizari

InterSport este noua campioană de la competiţia de minifotbal Smart Cup Vâlcea, iniţiată de Dragoş Muscalu. Acesta a organizat, în seara zilei de luni, 21 octombrie, festivitatea de premiere a celor mai bune trei echipe. Astfel, la complexul Oltenia Arena Sport, el a oferit cupe, medalii şi echipamente sportive campioanei, dar şi ocupantelor locurilor 2 şi 3, Spartanii şi 24 Fit. În plus, au mai fost înmânate şi câteva premii individuale, pentru Vali Mihalcea (golgheterul competiţiei) şi Radu Cârstoiu (cel mai bun portar). Apoi, laureaţii au mers la Domino’s Pizza, unde au sărbătorit, până târziu în noapte, cu multă muzică, bere şi, bineînţeles, pizza delicioasă… A fost show maxim! Aşa cum doar Domino’s Pizza ştie mai bine să-l facă!
„Aş dori să le mulţumesc tuturor echipelor pentru participarea la competiţie, dar şi partenerului nostru principal, Domino’s Pizza, care a fost mereu alături de noi şi le-a oferit jucătorilor clasaţi pe podium câte un rând de echipamente sportive. La care s-a adăugat, bineînţeles şi party-ul foarte frumos de la final… Mulţumim conducerii Domino’s Pizza, pentru că a organizat această petrecere pe cinste. Iarna aceasta, vom mai organiza o altă competiţie de minifotbal. Este vorba de Cupa de Iarnă, la care şi-au anunţat participarea echipe de top din ţară”, a precizat Dragoş Muscalu.
„Domino’s Pizza este implicată în numeroase proiecte la nivelul judeţului Vâlcea, atât în sport, cât şi în educaţie. Politica noastră este aceea de a investi în sprijinirea generaţiei viitoare. Campionatul de minifotbal Smart Cup Vâlcea a fost foarte reuşit, cu multe meciuri spectaculoase şi ne bucurăm că am fost parteneri”, a precizat conducerea companiei Domino’s Pizza.