joi, octombrie 22, 2020
Handbal

Interul dreapta Daria Bucur, următoarea ţintă a conducătorilor din Sala Traian

103Vizualizari
Joia trecută, oficialii de la SCM Rm. Vâlcea au anunţat transferul portăriţei Daciana Hosu (22 de ani, de la Corona Braşov). În perioada următoare, oficialii echipei din Sala Traian încearcă să rezolve şi problemele celeilalte ex-jucătoare de sub Tâmpa, Daria Bucur (21 de ani, inter dreapta), pe care şi-au propus, de asemenea, s-o legitimeze la Vâlcea încă din vară.
Pe tuşă din 26 noiembrie 2019, handbalista născută pe 11 iulie 1999 a primit iniţial o suspendare de 16 luni din partea ANAD (Agenţia Naţională Anti Doping), care a fost „îngheţată” apoi la jumătate, de WADA (World Anti Doping Agency / Agenţia Mondială Anti Doping), instituţie cu sediul în Canada, la Montreal. În aceste condiţii, Daria Bucur ar fi avut drept de joc pentru SCM încă din septembrie, dar mutarea în Sala Traian nu a putut fi perfectată până în prezent.
Aşa cum se cunoaşte, anul trecut, Daciana Hosu şi Daria Bucur s-au numărat printre cele 17 jucătoare de la Corona Braşov cărora li s-a administrat tratament intravenos, cu laser, pentru creşterea performanţelor sportive, fapt interzis de legile internaţionale antidoping.
Sursă foto: fanhandbal.ro