vineri, decembrie 1, 2023
Fotbal Național

INTERVIU / „Nu duc lipsă de oferte, dar aș vrea să continui la Horezu!”

945Vizualizari

* cel mai prolific jucător de la Flacăra, Alex Cioablă, a făcut o scurtă analiză a sezonului foarte bun petrecut în Treapt

Atacantul Alex Cioablă s-a numărat printre cei mai utili jucători de la Flacăra Horezu în Liga a III-a. Şi nu doar prin cele 9 goluri marcate, care l-au poziţionat în fruntea topului golgheterilor echipei vâlcene, ci şi prin aportul din teren, la obţinerea multor puncte cât se poate de preţioase. Tânărul jucător în vârstă de 23 de ani (născut pe 23 aprilie 1996) este de părere că perioada petrecută în Treapt a fost una extrem de frumoasă şi este gata să-şi dea acordul pentru a continua la Vâlcea şi în sezonul următor.

• Ce te-a determinat să alegi Flacăra Horezu toamna trecută?
– Am luat decizia de a veni la această echipă prin prisma faptului că am avut câţiva foşti colegi care au evoluat în trecut la Flacăra şi am auzit numai lucruri bune de la ei despre Horezu. Pe de altă parte, nu neg faptul că aveam nevoie şi de multe meciuri în picioare, deoarece veneam după o accidentare destul de gravă, iar la Vâlcea am considerat că e cel mai bine să joc. Tocmai de aceea, le mulţumesc celor care mi-au întins o mână de ajutor, respectiv antrenorilor Adrian Popa şi Florin Matache.

• Ce părere ai despre acest sezon şi despre atmosfera din lot?
– A fost un sezon excelent pentru mine! Mă bucur că am reuşit să revin la cea mai bună formă sportivă, după o perioadă mai grea din cariera mea. Şi atmosfera din lot a fost una extraordinară! De altfel, odată cu rezultatele bune obţinute de echipă, era şi normal să fie o atmosferă frumoasă.

• Ai fost golgheterul echipei horezene în primul sezon de Liga a III-a. Care consideri că au fost cele mai importante goluri pe care le-ai marcat pentru Flacăra?
– Mă bucură faptul că am fost golgheterul echipei! De fapt, acesta a cam fost rolul meu la Horezu: să marchez cât mai multe goluri! Fără îndoială că fiecare gol a fost important, iar în acest sens pot să spun că m-a interesat foarte mult ca echipa să câştige fiecare meci în parte.

• Ce aşteptări ai pentru viitor? Continui în Treapt şi în sezonul viitor? Mai ai şi alte oferte după anul acesta foarte bun pentru tine?
– Într-adevăr, nu duc lipsă de oferte! Dar mă gândesc că mai sunt foarte importante şi alte lucruri. Mă refer la posibilitatea de a evolua cât mai mult la o echipă, dar şi la stabilitatea financiară oferită de domnul primar Nicolae Sărdărescu.

• Cum ai simţit susţinerea acordată de suporteri şi ce le transmiţi la final de sezon?
– Publicul a fost întodeauna alături de noi, dar şi de mine. M-au apreciat mereu pentru reuşitele mele, chiar şi când nu am fost într-o formă prea bună. Le mulţumesc din suflet şi sper ca, din sezonul viitor, să susţină şi mai mult echipa şi pe mine. Sper să ajung la un numitor comun cu conducerea clubului, în ceea ce priveşte rămânerea la Flacăra Horezu.