joi, februarie 29, 2024
Fotbal Județean

Întors din Danemarca, fotbalistul Cătălin Burtilă a stat două săptămâni în izolare: Nu e nicio dramă! Am timp acum pentru familie și grădină…

1.49KVizualizari
Fotbalistul Cătălin Burtilă (32 de ani) s-a întors, în urmă cu trei săptămâni de la muncă, din Danemarca. Așa cum prevede legea și ca un cetățean responsabil, el a stat în toată această perioadă în izolare. Și acum, mai rămâne încă două săptămâni în autoizolare, tocmai ca să scape de orice suspiciune. Acum, că e „curat”, vrea să-și dedice tot timpul familiei, soției și celor doi copii minunați ai săi și, totodată, să-și pună la punct grădina, pe care vrea să o umple cu legume bio, cât mai gustoase.
„Nu e nicio dramă să stai izolat. Este un gest de bun simț pentru toată lumea. Toți trebuie să facă așa, mai ales dacă se întorc din zonele cu multe cazuri de COVID-19. Dacă toţi românii plecați la muncă în străinătate ar proceda la fel, nu s-ar mai face atât de mult tam-tam cu privire la cei ce se întorc în țară. Dar, probabil că sunt destui care nu respectă ceea ce ne spun autoritățile. Iar asta e grav! Mi-e dor mult și de fotbal, de caterinca de la Orlești, de după meciuri. E greu când vezi că nu mai poți avea contact cu nimeni, dar trebuie să fim responsabili. Am muncit la grădină de m-a luat Gaia. Eram eu negru, dar acum sunt tuci! Am pus și arbori fructiferi. Râdea și mama de mine: nu credeam să te vad vreodată pe tine atât de muncitor în agricultură!”, a povestit Cătălin Burtilă, care e legitimat la echipa din Superligă, CSC Orleşti.