miercuri, ianuarie 19, 2022
Diverse

Între 1 şi 24 decembrie, bucură-te de „Magia Promoţiilor”, la DIANA! Campania se desfăşoară în toate cele 67 de magazine din reţeaua DIANA

177Vizualizari
Începând din 1 decembrie, DIANA derulează campania „Magia Promoţiilor”, care include, în fiecare zi, o ofertă-surpriză! Cu această ocazie, compania vâlceană de retail le va oferi clienţilor şansa de a cumpăra numeroase produse la super-preţuri. Campania se va desfăşura în toate cele 67 de magazine din reţeaua DIANA, până pe 24 decembrie. Potrivit informaţiilor date publicităţii de reprezentanţii DIANA, suplimentar promoţiilor deja existente în magazine, în acest interval, clienţii sunt aşteptaţi, zilnic, cu un produs la un super-preţ.

„Sărbătorile sunt mai bogate cu ofertele magice din Magazinele DIANA. Pe lângă super preţuri, fiecare zi vine cu un produs special la un preţ de poveste!”, se spune în prezentarea noii campanii DIANA, „Magia Promoţiilor”. În fiecare zi, produsele care pot fi cumpărate la super-preţuri sunt anunţate pe pagina de Facebook Magazine DIANA: https://www.facebook.com/MagazineleDIANA.