marți, ianuarie 19, 2021
Fotbal Județean

Ioane, de unde le scoţi, bă, frate? Săraru cel mare a fost CRIMINAL la petrecerea campioanei Dăeşti! Colegii au râs cu lacrimi!

777Vizualizari

După meciul retur de baraj cu Real Bradu, Viitorul Dăeşti a avut o petrecere de povestit nepoţilor, lângă stadionul de fotbal, la tabăra Oltchim, în mijlocul pădurii, departe de ochii şi urechile altora. Campionii lui Gabriel Mangalagiu s-au distrat la maxim, cu lăutari, tocan la ceaun şi multe-multe surprize. Nou-promovata a petrecut până la răsărit de soare cea mai mare performanţă din istoria clubului. Doar, din vara aceasta, vor juca în Liga a III-a.
De departe, sufletul petrecerii a fost fundaşul Ioan Săraru, care a compus catrene comice pentru mai toţi colegii săi. Mai în glumă, mai în serios, el a povestit şi de unde i se trage talentul. „Dacă la fotbal nu mă pricep prea bine, am considerat că trebuie să fac şi eu ceva util la echipă”. El a rupt la maxim cu catrenele sale. Al doilea Mr. Flick!
Vă redăm doar câteva dintre melodiile compuse colegilor, pentru că unele sunt cu multe puncte-puncte şi nu prea îşi au locul în ziar. „Cătinaş, eşti împărat! Tot vinul tu l-ai secat”, „Boabă de la Fârtăţeşti / Mascota echipei eşti”, „Moldoveanu Cătălin / Spaima sticlelor de vin”, „Îl ştim toţi pe Fistogeanu / I se spune Segărceanu”, „Cine e mare bandit / E Joescuuu Panait” şi repertoriul poate continua.
Toţi cei prezenţi la petrecere au râs cu lacrimi şi i-au gustat din plin caterinca, iar jucătorii au demonstrat că sunt o mare familie, nu doar pe teren, ci şi în afara lui. Bravo, băieţi şi succes în Liga a III-a!