vineri, decembrie 1, 2023
Administrație

Ion Nicolae le dă o superveste locuitorilor din Câineni! Guvernul va aloca 27 de milioane de lei pentru introducerea rețelelor de apă și canalizare

399Vizualizari
După 10 ani în care s-a zbătut să obțină finanțare pentru proiectul integrat de introducere a rețelelor de apă și canalizare în Câineni, primarul Ion Nicolae a primit, în sfârșit, vestea mult așteptată din partea Ministerul Dezvoltării. Guvernul a aprobat documentația depusă de alesul PNL, pe Programul Național „Anghel Saligny”, astfel că, în comuna din nordul județului, va începe, în curând, o super-investiție. Potrivit anunțului dat publicității zilele trecute, de Ministerul Dezvoltării, pentru reţelele hidroedilitare din Câineni va fi alocată suma de 27 de milioane de lei.
„Acesta e singurul proiect pe care l-am depus pe programul «Anghel Saligny», tocmai în ideea de a nu mai rata şi de această dată finanţarea, așa cum s-a întâmplat pe PNDL, FDI și CNI. De peste un deceniu, am tot încercat să obțin fonduri pentru introducerea rețelelor de apă și canalizare. Lucrările propriu-zise se vor derula pe aproximativ 19,5 kilometri, așa că, din acest punct de vedere, investiția va fi, de departe, cea mai importantă care a fost realizată până acum în Câineni!”, a subliniat primarul Ion Nicolae.