duminică, iunie 13, 2021
Administrație

Ion Sandu a făcut economii de 1,2 milioane de lei în 2020. Cu acești bani, primarul PNL va asfalta și ultima palmă de drum de pământ din Perișani

987Vizualizari
La sfârșitul anului trecut, Primăria Perișani a avut un excedent bugetar de 12 miliarde de lei vechi, bani pe care primarul Ion Sandu (PNL) îi va aloca în 2021 pentru modernizarea a aproximativ trei kilometri de drumuri, dar și pentru alte investiții necesare comunității sale.
„Sincer, cred că de prin 2008, de când era Tăriceanu premier, nu am mai rămas cu atâția bani în cont. Ideea e că, la sfârșitul anului trecut, am primit de la Guvern o sumă de bani, la care se adaugă tot ce am mai economisit noi pe parcurs, astfel că am ajuns la 1,2 milioane de lei. Nu vom putea aloca însă acești bani pentru funcționarea administrativă, deoarece legea nu ne permite aşa ceva. Vom asfalta însă trei străzi, adică, aproape 2,5 kilometri. Practic, după această investiție, în Perișani, nu va mai fi nicio palmă de uliță neasfaltată. Ca o paranteză, am reușit să modernizez, în total, aproximativ 22-23 km de drumuri de când sunt primar. Am izbutit să punem la dispoziția locuitorilor și internet Wi-Fi¸ în şapte zone. Vrem să devenim o localitate cât mai modernă și atractivă pentru turiști, din toate punctele de vedere”, a precizat primarul liberal din Perişani, Ion Sandu.