luni, aprilie 12, 2021
Administrație

Ion Sandu surprinde din nou: centru SPA, pârtie nouă de schi și un parc de aventură – la Perișani

1.22KVizualizari
Ion Sandu, din Perișani, este unul dintre cei mai activi și de succes primari din Vâlcea, reușind ca, în fiecare mandat, să realizeze investiții de aproximativ 200 de miliarde lei vechi în localitatea sa. Printre cele mai mari proiecte pe care liberalul le are în plan pentru anii următori se numără și asfaltarea DN 7D, care va contribui enorm la dezvoltarea turismului montan. Valoarea lucrărilor de modernizare a acestei artere este de 200 de milioane de lei.
Conștient fiind de potențialul enorm al zonei sale, Ion Sandu are în plan să facă investiții fără precedent. Amintim aici doar înființarea unui centru SPA, amenajarea unei pârtii de schi în pășunea Lazul lui Man – Mlăceni, pentru care speră să obțină 5 milioane de lei. De asemenea, alesul PNL mai vrea să amenajeze un parc de aventură, precum cele mari din țară, plus locuri de picnic și parcuri de agrement în satele Spinu și Mlăceni.

„Bineînțeles, voi finaliza de asfaltat şi ultimii trei kilometri de ulițe, dar și drumul de legătură cu Cabana Cozia, pe o lungime de 10 kilometri. De asemenea, introducerea gazelor naturale va fi o prioritate pentru mine, mai ales că Guvernul va susține și finanța astfel de proiecte. Această investiție se ridică la 25 milioane de lei”, a precizat primarul PNL din Perișani, Ion Sandu.