sâmbătă, septembrie 23, 2023
Administrație

Ion Streinu a construit o bază sportivă multifuncţională de cinci stele, la Şirineasa

562Vizualizari
Încă de anul trecut, primarul din Şirineasa, Ion Streinu, şi-a propus să construiască în localitate un teren sintetic de sport, de dimensiuni reduse. Alesul PSD a decis ca noua bază sportivă multifuncţională să fie amplasată în curtea şcolii gimnaziale din centrul comunei, unde se afla în trecut fostul stadion. Acesta are porţi pentru fotbal şi handbal, panouri de baschet, marcaje pentru tenis de câmp, iar în plus, tot acolo, s-ar mai putea juca şi volei.

Investiţia a fost finalizată în vară, iar la sfârşitul lunii trecute, mai precis duminică, 21 august, pe noul teren sintetic s-au desfăşurat meciurile din cadrul ediţiei a 19-a a Cupei Şirineasa la fotbal. Tradiţionala competiţie organizată de peste două decenii (care a fost întreruptă însă în 2020 şi 2021, din cauza pandemiei de Covid-19), a reunit la start şase echipe, reprezentând satele din comună.

„Noua bază sportivă multifuncţională din localitate, care dispune de o suprafaţă de joc sintetică, este una cât se poate de modernă. Acesta este destinată practicării fotbalului, handbalului, baschetului şi nu numai. Terenul este prevăzut inclusiv cu instalaţie de nocturnă. Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la 350.000 de lei, doar atâţia bani am avut disponibili în bugetul local, dar până la urmă am construit o bază sportivă foarte frumoasă, de care toţi tinerii din comună sunt încântaţi”, a subliniat primarul PSD din Şirineasa, Ion Streinu.