Fotbal Național

Ionuț Mihăescu (Flacăra Horezu): „Am pierdut câteva puncte aiurea, cu ajutorul cărora eram acum pe locul 2. Din păcate, avem probleme cu banii, iar asta nu e normal”

973Vizualizari
Ionuț Mihăescu, fundaș dreapta la Flacăra Horezu, a făcut o scurtă caracterizare a primei părți a acestui sezon de Liga a III-a. Stopperul de 23 de ani, originar din Pitești, a mărturisit că doar lipsa de experiență și câteva greșeli individuale au făcut ca Flacăra Horezu să nu se regăsească acum pe locul 2 în clasament.
„Locul 4 de acum este unul bun, chiar dacă am pierdut aiurea câteva meciuri, din cauza unor greșeli individuale. Avem o echipă tânără și asta e de explicat. Puteam fi și pe 2 în clasament, dacă nu cedam puncte cu Cisnădie, Costești, Șelimbăr și nu numai. Este important că atmosfera de la echipă este foarte frumoasă, propice unor rezultate și mai bune. Din păcate, avem ceva probleme financiare, iar asta ne-a dat puțin peste cap. Sperăm să se rezolve până la sfârșitul anului, pentru că și noi, ca toți ceilalți, avem nevoie de bani”, a spus Ionuț Mihăescu.