Fotbal Național

Ionuţ Moldovan (Flacăra Horezu): O atmosferă așa frumoasă ca în Treapt nu am mai întâlnit nicăieri. Colegii sunt extraordinari!

1.01KVizualizari
Ionuţ Moldovan (21 de ani) se numără printre tinerii de la Flacăra Horezu care au dus greul pe teren în acest sezon. Originar din Alba Iulia, acesta a făcut junioratul la FC Ardealul și, la nivel de seniori, a jucat pentru echipele din Voluntari, Turnu Măgurele și Cernavodă. Acesta a mărturisit însă că nicăieri nu i-a plăcut mai mult decât în Treapt, unde toți juniori sunt încurajați să facă performanță.
„O atmosferă așa frumoasă ca la Horezu nu am mai întâlnit nicăieri! Coechipierii sunt extraordinari, iar cei cu mai multă experiență ne respectă enorm pe noi, cei mai tineri și ne susțin mult. Suntem o adevărată familie! Probabil că putem ajunge și pe locul 2, dar nu e nicio tragedie dacă nu se va întâmpla asta. Sunt încrezător că în următoarele meciuri din campionat vom obţine rezultate bune. Am contract până la vară, dar, dacă totul va fi ok, voi dori să mai rămân aici, mai ales că m-am mutat şi cu familia în Rm. Vâlcea”, a explicat Ionuţ Moldovan.