luni, iunie 24, 2024
Diverse

Ionuț și Beatrice Cosma au câștigat premiul cel mare al tombolei “Mirii Anului 2023”. „A fost o nuntă de vis la Paradis!”

1.16KVizualizari

Vineri seara, conducerea Paradis Resort a organizat a 6-a ediție a Tombolei “Mirii Anului”, pentru toate cuplurile care, în 2023, au organizat petrecerea de nuntă la una dintre sălile din portofoliul companiei. Premiul cel mare a intrat în posesia soților Ionuț și Beatrice Cosma. Norocoșii vor petrece un city break în poate cea mai spectaculoasă capitală din Europa în perioada sărbătorilor de iarnă: Viena. Au mai fost înmânate, după tragerea de sorți, și alte patru premii atractive, pentru: Marius Pietraru, Maria Trăistaru, Daniel Ploae și Ștefania Rădoi. De la cine romantice cu toate facilitățile incluse, la Hotel Noblesse, până la invitații la Revelion 2024 și dulciuri.

Beatrice:”Este primul premiu pe care l-am câștigat până acum”😍😍😍

Beatrice Cosma a mărturisit că ea a ajuns, in extremis, la gala de la Paradis Royal, deoarece, în ziua respectivă, a avut un program încărcat la birou. „De abia așteptăm să mergem la Târgul de Crăciun. Înainte de Viena, vom merge și la Londra. Noi nu am câștigat niciodată niciun premiu, de aceea, am fost foarte surprinși când am fost anunțați la eveniment că vom merge la Viena. Suntem recunoscători. Am ajuns la limită la eveniment și a fost cu noroc! În ceea ce privește petrecerea noastră de nuntă, totul a fost peste așteptările noastre! Cei care au fost alături de noi ne rugau să mai facem o dată nunta, atât de mult le-a plăcut. Totul la superlativ. De la mâncare, până la aranjamente, totul – ireproșabil! Felicitări, Paradis!”, a declarat Beatrice Cosma.

Marius Pietraru: „Vom face și alte evenimente la Paradis. Totul e perfect!”

Marius Pietraru și soția sa au obținut locul 2 la Gala „Mirii Anului”, adică vor avea prilejul să se răsfețe la Hotel Noblesse, unul dintre cele mai elegante din regiunea noastră. „Am făcut nunta pe 6 mai, la Events… Super-locație. Am fost foarte mulțumit de șefa de sală, de ospătări. Cei de la Paradis sunt profesioniști din toate punctele de vedere, plus că au oferte frumoase. Iar domnul Lucian Niță e de nota 10, își dă interesul, chiar în timpul evenimentelor. Planificăm să avem și un copil! Aș vrea să facem botezul tot la Paradis, mai ales că sunt discount-uri atractive„, a precizat și Marius Pietraru.

Lucian Niță: coproprietar Paradis:

„Gala Mirii Anului o organizăm din respect pentru clienții noștri!”

Ne bucurăm că facem astfel de surprize clienților noștri. La final de an, când ne reunim la Mirii Anului, ne dăm seama cât de multe cupluri au ales serviciile noastre. Ne dorim să ne arătăm aprecierea tuturor celor care au încredere în familia Paradis. An de an, am venit cu ceva nou, de la meniuri diverse, până la tot ceea ce implică aranjarea unui eveniment. Noi ținem foarte mult la imaginea noastră, de aceea, investim în calitate și oferim prețuri accesibile tuturor clienților noștri. De 15 ani activăm în domeniul evenimentelor. Și pentru noi contează să ținem pasul cu trendul. Avem alături de noi o echipă mare, de profesioniști”, a transmis și Lucian Niță, co-proprietarul companiei Paradis.