vineri, aprilie 16, 2021
Fotbal Național

Ionuț Simeanu (Flacăra Horezu): Avem nevoie de puncte ca de aer. Dacă Adi Popa ar fi plecat, era dezastru pentru echipă!

301Vizualizari
Ionut Simeanu (20 de ani), unul dintre jucătorii de la bază de la Flacăra Horezu, a realizat o analiză a situației actuale de la echipă. El și colegii săi vor da totul pentru a obține minim 10 puncte din ultimele cinci meciuri programate anul acesta în Liga a III-a.
„E clar că avem nevoie de puncte ca de aer. Mergem marţea aceasta la Copşa Mică și nu ne gândim decât la victorie! După analiza jocurilor jucate până acum, am ajuns la concluzia că trebuie să eliminăm greșelile personale. Suntem motivați să obținem mai mult. A fost nebunia asta cu plecarea lui Adi Popa. Păi, știți ce însemna? Un dezastru pentru echipă, care pierdea și un jucător foarte bun, dar și un antrenor extrem de respectat. Personal, îi sunt recunoscător pentru toate sfaturile și lucrurile frumoase făcute pentru mine. Și nu numai eu, ci toți colegii mei care îl respectă din plin. Revenind însă la echipă, e clar că ne-au plecat mulți jucători cu experiență, dar, credeți-mă, tinerii veniți în lot au valoare. Trebuie însă să le dăm încredere, să îi susținem mai mult, pentru că vor veni și rezultatele pozitive. După 15 noiembrie, vom trage linie și vom analiza la rece această prima parte a sezonului”, a spus Ionuț Simeanu.