vineri, februarie 26, 2021
Diverse

IPJ Vâlcea informează: bărbatului din Păuşeşti Măglaşi care şi-a bătut calul i s-a întocmit dosar penal

497Vizualizari
La puţin timp după postarea de pe site-ul www.tribunavalceana.ro, ce conţinea înregistrarea video cu bărbatul din Păuşeşti Măglaşi care îşi bătea calul cu o cruzime fără margini, am primit pe adresa de e-mail a redacţiei un comunicat de presă din partea IPJ Vâlcea. Oamenii legii ne-au informat că în cazul respectiv au demarat deja verificările şi s-a întocmit un dosar penal.
„În contextul informațiilor apărute în articolul de presă: „Scene de o cruzime fără margini la Păușești Măglași. Un bărbat își bate calul până ce îl umple de sânge…VEZI VIDEO!”, postat la data de 31 august a.c., pe site-ul www.tribunavalceana.ro, Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea vă informează:
La data de 29 august a.c. polițiștii din cadrul Postului de Poliției Păușești Măglași s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unei înregistrări video postată pe o rețea de socializare, filmare în care se observă un bărbat care lovea cu un obiect contondent, o cabalină căzută la pământ, înhămată la o căruță.
Polițiștii au demarat imediat verificări fiind identificat un bărbat de 31 de ani, din comuna Păușești Măglași, bănuit de comiterea faptei.
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, se spune în comunicatul de presă primit de la Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Vâlcea.