Fotbal Județean

Iulian Dinucu, sfat important către AJF: „Comisia de Disciplină trebuie să facă publice deciziile, altfel, se pot muşamaliza multe cazuri!”

879Vizualizari

Fotbalistul Florin Iulian Dinucu, de la Viitorul Voiceşti, declară că AJF Vâlcea mai are de pus la punct multe probleme, dar se bazează pe calitatea noului preşedinte, Adrian Comănescu, de a le rezolva într-un timp foarte scurt pe cele mai importante dintre acestea. Printre ele, se numără şi afişarea pe site-ul Asociaţiei a deciziilor Comisiei de Disciplină, precum şi a situaţiei de la meciurile din judeţ: marcatorii golurilor, cartonaşe galbene şi roşii.

Florin Iulian Dinucu, jucător Viitorul Voiceşti: „După fiecare meci la care sunt delegaţi, arbitrii ar trebui să intre pe site-ul AJF şi să noteze toate fazele importante, printre care golurile marcate, schimbările şi cartonaşele etc. În plus, nu înţeleg de ce Comisia de Disciplină nu afişează încă pe site deciziile pe care le ia: suspendarea jucătorilor şi altele. Dacă nu există o informaţie oficială, publică, se pot muşamaliza multe decizii şi vor apărea iarăşi probleme… Au fost numeroase cazuri în care un fotbalist a luat direct cartonaş roşu, dar a fost suspendat doar o etapă, în loc de două, pentru că, ulterior, s-a spus că ar fi fost eliminat pentru două galbene. Este foarte important să existe o transparenţă cu privire la numărul etapelor de suspendare pe care le încasează jucătorii, pe care le aflăm încă foarte greu”.