luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Județean

Iulică Dincă (antrenor FC Băbeni): „O iei razna, dacă te uiți prea mult la TV. Despre fotbal? Dacă va începe în august, ar fi bine…”

334Vizualizari
Iulică Dincă, antrenorul echipei FC Băbeni, este convins că, mai devreme de luna august, poate chiar în septembrie, nu vom mai avea parte de noi meciuri oficiale, cel puțin, nu în campionatele județene. Și asta pentru că nimeni nu va putea să-și asume riscul unor noi îmbolnăviri pe bandă rulantă.
„Nici nu mai înțelegi nimic din ce se întâmplă. Simți că o iei razna, dacă te uiți prea mult la TV. Toți vorbesc despre Coronavirus, cât ar mai dura, dar nu e nicio poziție oficială, clară, bine explicată. Doar își dau cu presupusul… Oricum, am spus dinainte că, mai devreme de august, nu se vor mai juca deloc meciuri de fotbal. În aceste condiții, campionatele vor fi înghețate, iar campioanele vor fi cele care ocupă acum primul loc. Nici Cupa României nu prea văd când să se mai joace… Nu poți risca sănătatea jucătorilor, mai ales că, după meci, aceştia se întorc acasă, la familiile lor. Și poate au persoane în vârstă sau bolnave printre ei”, a spus Iulică Dincă, antrenor la FC Băbeni.