marți, aprilie 13, 2021
Fotbal Diverse

Iulică Dincă (FC Băbeni): „Să spunem că mâine ar reîncepe antrenamentele. Câți părinți și-ar mai lăsa copiii la fotbal?”

462Vizualizari
Iulică Dincă, antrenor de copii și juniori, dar şi al echipei de Superligă FC Băbeni, spune că, deocamdată, nu este timpul ca cluburile de copii și juniori să-și reia activitatea, chiar dacă cei mici ard de nerăbdare să revină pe iarbă. Din punctul său de vedere, această decizie trebuie luată cu multă responsabilitate, astfel încât să fie reduse total riscurile contractării virusului.
„Hai să spunem că, de mâine, începem antrenamentele, pentru că și mie mi-e dor de fotbal. Ideea e următoarea: câți părinți își vor mai lăsa copiii la pregătire? Vă spun sigur ca, dintr-o grupă de 15-20 de copii, dacă vor mai veni 4-5. E teama aceasta pe care nu o putem învinge, mai ales că tot vedem pe la TV numai vești negative. În loc să privim cu optimism situația, toți specialiștii vin cu vești alarmiste, că e grav, că la toamnă va fi un al doilea val. Dar nu e nimic concret! Astfel de informații ar trebui interzise, de vreme ce nu sunt deloc sigure. Crează nervozitate și panică în rândul populației”, a explicat Iulică Dincă.