Fotbal Diverse

Jean Turmacu (SCM Rm. Vâlcea): Din cauza pandemiei, peste 70 de copii s-au lăsat de fotbal…

339Vizualizari
Jean Turmacu – de la SCM Rm. Vâlcea, a remarcat că, de la lună la lună, tot mai mulți copii renunță la antrenamentele de fotbal. Motivul? Pandemia de Covid, frica părinților de a se îmbolnăvi și bineînţeles lipsa competițiilor amicale și oficiale, care mai animează antrenamentele.
„În ultima perioadă, cred că s-au lăsat de fotbal peste 70 de copii. De la clasa a VIII-a, a XII-a și nu numai. Și mă refer la copii buni, care puteau avea un viitor frumos. Să știți că sportul ajută tinerii, nu le face rău. Încercăm mereu să le explicăm asta părinților”, ne-a declarat Jean Turmacu, reprezentantul secției de fotbal de la SCM Rm. Vâlcea.
„Părinții s-au speriat din cauza nebunia cu pandemia și le-au interzis copiilor să mai vină la antrenamente. Am încercat să îi conving că fac o mare greșeală, dar degeaba! O mamă, de exemplu, mi-a spus că e singură și că nu are pe nimeni care să aibă grijă de ea, în cazul în care se îmbolnăvește. Sunt și situații mai dificile, dar copiii trebuie încurajați să facă sport. Asta e clar!”, a declarat și antrenorul Marius Pufu.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea