miercuri, iulie 28, 2021
Diverse

Joacă-te şi câştigă premii cu DIANA! La fiecare 40 de lei cheltuiţi în magazinele DIANA, primeşti cartonaşe pentru colecţia DINOZAURIA

739Vizualizari
În această perioadă, compania DIANA derulează o amplă campanie promoţională – denumită DINOZAURIA – în care acordă premii inedite. Astfel, la fiecare 40 de lei cheltuiţi în magazinele DIANA, sunt oferite aleatoriu cartonaşe DINOZAURIA, cu ajutorul cărora clienţii fideli vor putea câştiga o consolă PlayStation 4, două Hoverboard-uri Freewheel Junior Lite şi trei tablete Samsung Galaxy Tab A.

„Cumpărăturile din magazinele DIANA îţi aduc acum şi mai multe surprize! Intră în universul DINOZAURIA şi explorează epocile fascinante de mult apuse! Descoperă noile promoţii şi, la fiecare 40 de lei cheltuiţi în magazinele DIANA, primeşti aleatoriu un cartonaş DINOZAURIA pentru colecţia ta! Adună toate cele 30 de cartonaşe cu dinozauri din cele trei perioade preistorice (Triasic, Jurasic, Cretacic), joacă-te şi completează puzzle-ul DINOZAURIA! Trimite colecţia completă prin curier la adresa Calea lui Traian, nr. 227, pentru că doar aşa poţi obţine premiile oferite: o consolă PlayStation 4, un hoverboard sau o tabletă. Aşadar, nu uita! Achiziţionează produse din magazinele DIANA, pentru a avea cât mai multe bonuri fiscale de minim 40 de lei şi a primi cartonaşe DINOZAURIA! Pentru informaţii suplimentare legate de această campanie, accesează site-ul www.magazinediana.ro/dinozauria/, au transmis reprezentanţii companiei DIANA.