Diverse

Joia trecută, la Ziua Comunei Roşiile, primarul Dumitru Constantin a premiat o elevă care a luat 10 la examenul de Evaluare Naţională

464Vizualizari
Joia trecută, pe 29 iunie, de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, primarul Dumitru Constantin şi Consiliul Local Roşiile au organizat o nouă ediţie a Bâlciului Tradiţional, care a coincis cu Ziua Comunei. Şi de această dată, evenimentul a avut loc în Zăvoiul din localitate, în zona târgului, unde au fost amplasate mai multe standuri pentru ca toţi cei ce au dorit să participe la manifestare să comande mici, bere etc. Printre altele, cu această ocazie, a avut loc şi un spectacol cultural-artistic susţinut de elevii din localitate.

„Şi în 2023, am avut la dispoziţie un buget redus pentru organizarea evenimentului, dar chiar şi aşa, am ţinut să celebrăm din nou Ziua Comunei, pentru a-i face pe oameni să mai uite de necazurile zilnice”, a declarat primarul din Roşiile, Dumitru Constantin. De departe, momentul numărul 1 al evenimentului de săptămâna trecută a fost premierea elevei din Roşiile care a terminat cu 10 examenul de Evaluare Naţională din această vară: Angela Elena Cojocaru.