marți, aprilie 13, 2021
Fotbal Județean

Jucătorii Bogdan Ioniţă şi Cosmin Zeţ (de la Cerna Copăceni), suspendări-record după incidentele din meciul cu Oltul Dăeşti

465Vizualizari

În şedinţa din 24 septembrie, Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vâlcea, alcătuită din Ion Preda (preşedinte), Ştefan Toma şi Mihai Ionescu, i-a sancţionat drastic pe cei doi jucători de la Cerna Copăceni care au provocat scandalul din meciul cu Oltul Dăeşti, de pe teren propriu, din etapa a 2-a a Ligii a V-a – Seria Est. Aşa cum se cunoaşte, partida respectivă a fost întreruptă în minutul 54, la scorul de 4-2 pentru formaţia vizitatoare, după ce arbitrul Alexandru Colţa a fost lovit de jucătorii echipei gazdă şi nu a mai putut continua să oficieze.
Luând act şi de relatările observatorului Florentin David, Comisia de Disciplină a AJF l-a sancţionat pe Cosmin Zeţ pentru o perioadă de 1 an, în timp ce Bogdan Ioniţă va sta pe tuşă timp de 2 ani. Ambii jucători ai echipei Cerna Copăceni au primit în plus şi câte o amendă pecuniară, în valoare de 400 de lei. De asemenea, meciul a fost omologat la „masa verde”, cu scorul de 3-0, în favoarea formaţiei Oltul Dăeşti.