marți, mai 17, 2022
Fotbal Național

Jucătorii de la Flacăra Horezu au intrat în vacanţă după meciul din week-end-ul trecut. „Olarii” se vor reuni, cel mai probabil, pe 25 ianuarie

503Vizualizari
Imediat după meciul cu CSM Jiul Petroşani, de sâmbătă, 14 noiembrie, jucătorii de la Flacăra Horezu au intrat în vacanţă. Potrivit afirmaţiilor antrenorului-jucător din Treapt, Adi Popa, echipa de fotbal din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu îşi va relua antrenamentele abia la începutul anului viitor. Cel mai probabil, data reunirii pentru cea de-a doua parte a sezonului Ligii a III-a va fi 25 ianuarie, cu 6-7 săptămâni înainte de prima rundă din 2021, care e programată pe 13 martie.
„A fost un tur de campionat mai scurt, dar mai greu din cauza testelor de Covid-19. Pe final de an, am intrat şi într-o formă extraordinară din punct de vedere sportiv. Aş putea să spun că ne cam pare rău că s-a terminat campionatul tocmai acum, când echipa arăta atât de bine. Imediat după meciul cu CSM Jiul Petroşani, componenţii lotului au plecat în vacanţă, reunirea urmând să aibă loc la începutul anului viitor”, ne-a declarat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu.