marți, iulie 7, 2020
Fotbal Național

Jucătorii de la Flacăra Horezu au părăsit Cupa României cu fruntea sus! „Scorul cu care am pierdut, 2-0, nu e unul care să ne facă de râs!”

82Vizualizari

Primarul oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu, a recunoscut că Astra Giurgiu a meritat victoria în meciul de marţi, 24 septembrie, din Treapt, şi i-a felicitat pe jucătorii de la Flacăra pentru eforturile depuse în actualul sezon al Cupei României, dar mai ales contra finalistei din ediţia precedentă a competiţiei. „Ştiam că vom înfrunta o formaţie de top! Astra este o echipă foarte constantă, lucru dovedit şi de această dată. Giurgiuvenii n-au venit cu rezervele la Horezu, ci au avut în teren nu mai puţin de şapte titulari. Iar, dacă e să ne referim la rezervele lor – vă rog să nu vă supăraţi pe mine dacă vă spun asta! – dar sunt rezerve de lux. Astra are un lot foarte valoros, motiv pentru care a fost un adversar foarte dificil pentru noi. S-a văzut evident experienţa de joc a fotbaliştilor giurgiuveni, buna organizare din teren, calitatea şi nivelul lor valoric. Până la urmă, sunt jucători de Liga I! Sunt foarte mulţumit de faptul că am evoluat la un nivel foarte apropiat de adversarii noştri, astfel că scorul cu care am pierdut, 2-0, nu e unul care să ne facă de râs”, a subliniat Sărdărescu.

Nicolae Sărdărescu, primar Horezu: „Îmi pare foarte rău că nu i-am putut folosi pe Gabi Precup, Radu Georgescu şi Ştefănel Covalschi”

Pe de altă parte, edilul a deplâns faptul că Flacăra Horezu nu s-a putut baza pe trei piese de bază în meciul cu Astra Giurgiu, care probabil ar fi dat o altă faţă formaţiei vâlcene. „E adevărat că penaltiul neacordat nouă în prima repriză putea schimba jocului, mai ales că era 0-0, ca să nu mai spun că am mai avut alte câteva ocazii. Aşa cum am mai spus şi cu alte ocazii, suntem o echipă frumoasă! Îmi e drag când îi văd pe jucători cât de bine se înţeleg între ei pe teren şi cum joacă. Îmi pare foarte rău că nu i-am putut folosi pe Gabi Precup (alias „gleznă fină”), Radu Georgescu şi Ştefănel Covalschi. Ultimii doi s-au resimţit şi în urma loviturilor pe care le-au încasat în meciul de la Tg. Cărbuneşti, când i-am scos de pe teren după doar 30 de minute de joc. Atunci, gorjenii au evoluat, de fapt, în 12 jucători, căci trebuie să-l luăm în calcul şi pe arbitru, care le-a tolerat jocul dur! Dar, nu contează, mergem mai departe! În ceea ce ne priveşte, mai avem nevoie de jucători ca să-i putem înlocui pe cei care se accidentează, aceasta fiind o mare problemă a noastră”, a încheiat Nicolae Sărdărescu.