vineri, aprilie 16, 2021
Fotbal Național

Jucătorii de la Horezu sunt DISPERAȚI! Gabi Precup: Nu mi-am primit salariul de trei luni și jumătate. M-am întors fără niciun ban acasă, la fetița mea de doar 4 luni…

817Vizualizari
Flacăra Horezu traversează o perioadă financiară deosebit de grea, cu salarii neachitate de luni bune. Cu toate acestea, echipa antrenată de Adrian Popa și Marian Deaconescu a avut evoluții foarte bune în actualul campionat, ocupând locul 4 în clasament, la doar 1 punct distanță de vicelidera Gaz Metan Mediaș 2. Gabi Precup – unul dintre jucătorii care dau forță lotului din Treapt prin experiența sa – a mărturisit că s-a întors acasă la familia sa fără niciun ban, în condițiile în care sărbătorile de iarnă bat la ușă.
„Am o fetiță de 4 luni și jumătate. Tocmai am făcut bradul. Când știu că am muncit degeaba 3 luni și jumătate, nu e deloc OK. Am acceptat în vară să se reducă salariile, că, deh, e criză, dar să jucăm pe gratis – asta este un atentat la viața noastră. Sincer, nu m-am așteptat să fie așa! Cum ar fi ca pensionarii să nu-și primească pensiile atâta timp sau toți care lucrează – la fel?! Și noi, fotbaliștii, trăim din banii munciţi pe terenul de joc, pentru că asta facem!”, a precizat Gabi Precup.
Criza financiară de la Flacăra Horezu este, totuși, greu de explicat, în condițiile în care cheltuielile s-au redus foarte mult față de sezonul trecut, prin numărul mai mic de meciuri și distanțe mai scurte, iar salariile sunt net inferioare. În plus, în continuare, Consiliul Județean Vâlcea alocă bani frumoși clubului din Treapt.