duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Diverse

Juniorii A1 vor avea o nouă competiţie: Cupa României. Câştigătoarea va lupta pentru Supercupă contra campioanei Vâlcii!

883Vizualizari

La propunerea lui Iulian Dinucu, AJF Vâlcea a luat decizia de a organiza o nouă competiţie pentru juniorii A1. Este vorba de Cupa României, la care, potrivit lui Marian Deaconescu, vor participa 16 echipe. Câştigătoarea cupei va lupta apoi pentru un alt trofeu judeţean: Supercupa AJF, contra campioanei Vâlcii. Acest joc va fi programat înaintea finalei Cupei României la seniori.
„Mi-a plăcut mult propunerea lui Iulian Dinucu şi am decis să o punem în practică, mai ales că este foarte important să venim permanent în sprijinul generaţiei tinere, cu jocuri noi şi antrenante. Aşa cum ştiţi, în primăvara aceasta, vom organiza şi Cupa Satelor AJF, la care au drept de participare copiii de gimnaziu din toate localităţile vâlcene. Competiţia va dura trei luni, din aprilie până în iunie. Pe 7 februarie, voi avea o întâlnire cu antrenorii, pentru a stabili datele când se vor relua competiţiile de copii şi juniori”, a explicat Marian Deaconescu, reprezentantul echipelor de copii şi juniori în Comitetul Executiv al AJF Vâlcea.