Fotbal Diverse

Juniorii-republicani B de la „Gib Mihăescu” Drăgăşani, antrenaţi de Florin Lupu, au debutat cu victorie în Campionatul Naţional. Ionuţ Paraschiv a reuşit un hat-trick!

443Vizualizari
Week-end-ul trecut, s-a dat startul în noul sezon competiţional de juniori-republicani A şi B (în speţă, rezervate echipelor Under 19 şi Under 17). La acest nivel, judeţul nostru este reprezentat de trei cluburi, două din Rm. Vâlcea (SCM şi CS Olimpic), iar una din Drăgăşani (CN „Gib Mihăescu”), ce au fost repartizate de FRF în Seria a V-a, din care fac parte, în total, 12 participante.
În runda inagurală a campionatului, două dintre acestea, SCM şi CN „Gib Mihăescu” Drăgăşani, s-au înfruntat în meciuri directe, la Rm. Vâlcea, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi. Partidele au avut loc sâmbătă, 4 septembrie, iar succesele au fost împărţite. Astfel, la juniori-republicani A, elevii lui Dumitru Teleşpan, de la SCM, au dispus cu scorul de 3-0 de rivalii lor de la Drăgăşani, pregătiţi de Octavian Mîţoc.

Autorul celor trei goluri din Zăvoi e monitorizat de ambele cluburi de Liga I din Bănie

În schimb, la juniori-republicani B, victoria a revenit fotbaliştilor din oraşul vinului, care sunt antrenaţi de Florin Lupu. Aceştia s-au impus tot cu acelaşi rezultat de neprezentare în faţa juniorilor din Zăvoi, care l-au avut pe banca tehnică pe Cristi Lazăr. În acest duel, toate cele trei goluri au fost marcate de Ionuţ Paraschiv, cel despre care Florin Lupu ne-a dezvăluit, în premieră, luna trecută, că este monitorizat de CS „U” Craiova, dar şi rivala FC „U” Craiova 1948 a intrat pe fir pentru a obţine semnătura atacantului de la CN „Gib Mihăescu” Drăgăşani.
În prima rundă din Campionatul Naţional de juniori-republican, tinerii fotbalişti de la CS Olimpic Rm. Vâlcea au jucat în deplasare, cu LPS Viitorul Piteşti. În următoarea etapă, care se va disputa în acest week-end, toate cele trei grupări vâlcene vor evolua pe teren propriu. Astfel, drăgăşănenii vor înfrunta echipele similare de la CS Comunal Şelimbăr, SCM Rm. Vâlcea pe cele de la CN „Dinicu Golescu” Câîmpulung Muscel, în timp ce jucătorii de la CS Olimpic Rm. Vâlcea se vor duela cu cei de la AS FC Interstar Sibiu.