Fotbal Diverse

Juniorii Under 19 de la Olteţul Alunu aşteaptă sferturile Cupei României, pentru a se reabilita faţă de parcursul sub aşteptări din campionat

166Vizualizari
Juniorii Under 19 de la Olteţul Alunu au pornit cu gânduri mari în sezonul actual, iar la un moment dat oficialii au anunţat că echipa se poate lupta chiar pentru titlul judeţean. Din diferite motive, parcursul din campionat nu a fost însă cel aşteptat, iar cu trei runde înainte de final se află pe locul 4, fără nicio şansă de a mai prinde podiumul.

Nicolae Birăruţ: „Ne axăm pe Cupa României!”

Reprezentantul clubului din Alunu, Nicolae Birăruţ, a spus că accidentările au fost cauza pentru care echipa a căzut în clasament. „Am avut mult ghinion în acest sezon, deoarece, pentru o lungă perioadă, ne-am confruntat cu absenţa a patru jucători importanţi din lot, din motive medicale. Aceste accidentări ne-au tras în jos! În prezent, suntem pe locul 4 în campionat, aşa că pe final de sezon ne vom axa pe Cupa României. Conform tragerii la sorţi, vom juca în sferturi, în deplasare, cu AS Băile Olăneşti (n.r.: echipă care se bate cu Lotru Brezoi pentru titlul de campioană judeţeană), meciul fiind programat la finele lunii mai. Ne vom juca şansa! În întrecerea de juniori Under 19, sunt câteva echipe bune, aşa că orice rezultat e posibil în confruntarea cu AS Băile Olăneşti”, ne-a declarat Nicolae Birăruţ.
Deşi optimile Cupei României Under 19 au avut loc în perioada 19-24 februarie, partidele din sferturi au fost programate de AJF Vâlcea după încheierea campionatului. Astfel, cele patru meciuri se vor disputa duminică, 28 mai, după cum urumează: Lotru Brezoi – CS Guşoeni, AS Băile Olăneşti – Olteţul Alunu, Olympic Rm. Vâlcea – FC Băbeni şi CSŞ Rm. Vâlcea – Viitorul Mateeşti.
Altfel, de menţionat este faptul că şi echipa de seniori Olteţul Alunu este calificată în sferturile Cupei României.
ERATĂ!
Dintr-o regretabilă eroare, în ediţia de săptămâna trecută a publicaţiei noastre, a apărut eronat că Alisa Neaţă a fost delegată la centru la patru meciuri ale echipei Olteţul Alunu în returul Ligii a IV-a. Astfel, ea a condus doar trei partide: Olteţul Alunu – FC Păuşeşti Otăsău (0-3), disputată pe 12 martie, în cadrul etapei 17, Atletic Drăgăşani – Olteţul Alunu (0-3, la „masa verde”) – care a avut loc pe 8 aprilie, în etapa 21, şi Viitorul Mateeşti – Olteţul Alunu (1-4), programată pe 23 aprilie, în etapa 23.
În schimb, la duelul cu Minerul Berbeşti, din 4 martie, din runda inaugurală a returului, Alisa Neaţă nu a fost arbitru de centru, ci asistent. Atunci, AJF l-a delegat la centru pe Răzvan Mosor, care – în treacăt fie spus – a fost acuzat la final de oficialii de la Olteţul Alunu că a făcut meciul praf.