miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal

Junior’s Cup Vâlcea – un succes! Dragoș Muscalu a mulțumit Primăriei Râmnicului, partenerilor și cluburilor participante!

1.13KVizualizari

Dragoș Muscalu ne-a obișnuit să organizeze turnee de fotbal juvenil de calitate în Râmnic, mai ales că fiul său, Matteo, e portar la iSport Rm. Vâlcea, la grupa de 2013, antrenată de Adi Savu. Weekendul trecut, el a adus în Zăvoi mai multe cluburi din regiunea noastră, pentru categoriile de vârstă 2015 și 2013. Așa cum trebuie, nu au contat rezultatele, iar, la final, toți copiii s-au bucurat de medalii și diplome. Astfel că și cei care au pierdut au câștigat… Până la urmă, toți sunt campioni! 

Aș dori să mulțumesc conducerii Primăriei Râmnicului și, bineînțeles, clubului SCM Rm. Vâlcea, în special, lui Jean Turmacu, pentru sprijinul oferit…. Turneul Junior’s Cup Vâlcea s-a jucat pe terenul sintetic din Zăvoi. De asemenea, mulțumesc sponsorilor Diana, Annabella, Natema, Boromir, Fortuna Sports și Oltenia Arena Sport, pentru că ne-au fost aproape. Cel mai probabil, în primăva anului viitor, voi mai face un nou turneu la Vâlcea. Pe viitor, mi-am propus să aduc inclusiv echipe din afara țării”, a declarat Dragoș Muscalu. Au fost șase echipe participante la Junior’s Cup  Vâlcea, la 2015 și opt la 2013.

Cristi Tănase (FC Argeș): „A fost pentru prima dată când am jucat la Vâlcea și vrem să mai revenim”

FC Argeș s-a prezentat cu trei echipe la Junior’s Cup Vâlcea, reușind să se impună la 2013 și să termine pe 2 la 2015. Cristian Tănase, antrenorul din Trivale, a precizat că a decis să vină la această competiție, deoarece are o relație de bună prietenie cu Dragoș Muscalu. “Mă înțeleg bine cu Dragoș. E un băiat fain, care ne-a asigurat condiții bune, ca și organizare și cazare… FC Argeș s-a înscris cu două echipe la 2013 și cu una la 2015. Am folosit toți jucătorii același număr de minute, pentru că noi vrem să dăm șansa tuturor. Am avut 32 de copii la acest turneu. Clubul are intenția de a investi mult în ceea ce privește Centrul de copii și juniori și să aducem inclusiv copii din afara județului. A fost pentru prima oară când am venit când vin la Vâlcea. Am format și grupa de 2016 și anul viitor vreau să revin la competiție și cu acești copii”, a declarat Cristian Tănase, antrenor la FC Argeș.

Adi Nedelea (Leii Sudului Craiova): A fost un turneu calitativ, ca echipe și condiții. Vom reveni la Vâlcea, în noiembrie”

Leii Sudului Craiova s-a numărat printre echipele care s-au remarcat la Junior’s Cup Vâlcea, pe terenul sintetic din Zăvoi. Astfel, la 2015, s-a clasat pe primul loc, în fața celor de la FC Argeș, iar, la 2013, a ocupat locul secund, după ce a pierdut finala la penaltiuri…  În Dolj, „leii” sunt la putere, peste multe cluburi de tradiție. “Sincer, mi-a plăcut turneul, atât ca organizare, cât și la nivel de condiții. În ceea ce ne privește, ne-am autodepășit, mai ales că am avut la dispoziție puțini jucători. Din păcate, la 2013, cel mai bun copil al nostru, a suferit o entorsă urâtă și a trebuit să-și pună piciorul în gips. Nu cu mult timp în urmă, am învins, tot la Vâlcea, pe Academia Hagi, cu scorul de 4-0. Noi încercăm să facem performanță prin jocuri, bucuria de a te juca cu mingea, de a-i atrage pe copii”, a declarat Adrian Nedelea, antrenor la Leii Sudului Craiova, unul dintre cele mai bune cluburi din regiune.