Handbal

Kristina Liscevic: „Am jucat minunat în prima repriză, dar după pauză am evoluat mult timp cu o jucătoare în minus pe teren, iar acest lucru s-a resimţit”

263Vizualizari

La fel ca şi în meciul precedent, din Liga Campionilor, din Suedia (unde SCM s-a impus cu 23-17), sârboaica Kristina Liscevic a intrat pe teren, şi duminica trecută, cu Audi ETO Gyor, abia în minutul 25. La final, ea a primit aprecieri din partea antrenorului Florentin Pera, pentru evoluţia contra campioanei Europei. „Kristina Liscevic o completează bine pe Alicia Fernandez Fraga şi se află la rândul ei într-o formă excelentă acum. E bine că avem două jucătoare de valoare pe inter centru. Cred că e unul dintre posturile cele mai bine acoperite la SCM şi mă bucur că amândouă reuşesc să ajute foarte mult echipa. Aş fi foarte încântat dacă am avea în toate compartimentele echilibrul care există pe postul de centru”, a subliniat Pera.

Şi interul centru din Serbia a acuzat numeroasele eliminări din tabăra SCM-ului

Invitată la conferinţa de presă care a urmat meciului cu Audi ETO Gyor, de sâmbătă, 8 februarie, Kristina Liscevic a afirmat că echipei vâlcene i-a fost extrem de greu să joace împotriva campioanei en-titre a Europei cu o jucătoare în minus pe teren atât de mult timp. În acest sens, trebuie precizat că SCM a contabilizat şapte eliminări de câte două minute, iar adversara sa – doar două, ceea ce înseamnă că, faţă de formaţia maghiară, Vâlcea a evoluat nu mai puţin de 10 minute în plus inferioritate. Trupa antrenată de Gabor Danyi a avut câte o eliminare în fiecare repriză, în timp ce SCM – trei înainte de pauză şi patru în al doilea mitan. Ultima a fost cea a Cristinei Florica, din minutul 46, când scorul era 20-14.
„Înainte de toate, ţin să le adresez felicitări adversarelor! Pe de altă parte, felicit toată echipa noastră pentru atitudine, pentru încercările tuturor jucătoarelor de a da tot ce au mai bun, de a arăta că putem oferi o replică dârză unei formaţii atât de valoroase. Opinia mea e că am jucat minunat în prima repriză, dar după pauză am evoluat mult timp fără o jucătoare pe teren, iar acest lucru s-a resimţit. Este extrem de greu să te aperi împotriva unei echipe atât de puternice, care e şi atât de bine organizată şi disciplinată, inclusiv în atac. Sper că vom continua să avem aceeaşi atitudine, obiectivul nostru e acela de a termina pe locul 4. Vom vedea ce se va fi pe viitor”, a spus Kristina Liscevic, după meciul cu Audi ETO Gyor din Liga Campionilor.