joi, octombrie 22, 2020
Handbal

Kristina Liscevic şi Mireya Gonzalez, din nou pe teren, după ce au scăpat de coronavirus. Portăriţa Daciana Hosu a debutat la Vâlcea

75Vizualizari
Meciul cu SCM Craiova, de joi seară, a fost primul pe care Kristina Liscevic şi Mireya Gonzalez Alvarez l-au disputat după perioada de inactivitate, cauzată de faptul că au fost depistate pozitiv cu Covid-19, în urmă cu peste trei săptămâni. Aşa cum se cunoaşte, cele două „straniere” din lotul echipei SCM Rm. Vâlcea au ratat partidele importante cu Odense Handbold şi CSKA Moscova, din Liga Campionilor.
Joi seara, doar sârboaica s-a remarcat însă în duelul cu SCM Craiova, prin marcarea a două goluri, unul fiind foarte util şi de moral, pentru că a fost înscris chiar în ultima secundă a primei reprize şi le-a ajutat pe vâlcence să intre la vestiare cu un avantaj minim: 14-13. În schimb, iberica n-a marcat deloc, dar s-a „ales” cu o eliminare de 2 minute în finalul primei reprize, când a faultat o adversară care a pătruns spre poarta vâlceană.
În plus faţă de aceste reveniri, de notat mai este şi faptul că, împotriva echipei din Bănie, Daciana Hosu a bifat primul meci pentru SCM Rm. Vâlcea, ea fiind trimisă câteva minute pe teren de antrenorul Florentin Pera. Aşa cum se cunoaşte, fosta jucătoare de la Corona Braşov a semnat cu echipa din Sala Traian în urmă cu o săptămână.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea