miercuri, iulie 28, 2021
Fotbal Județean

La 54 de ani, primarul Mircea Oprișor încă joacă fotbal cu băieții din echipa comunei. El a construit singur tribuna stadionului din Oteșani

223Vizualizari
Primarul din Oteșani, Mircea Oprișor, este fan fotbal, sport pe care încă îl practică cu pasiune ori de câte ori se ivește vreo ocazie. Deși va împlini 55 de ani în octombrie, el se mișcă încă foarte bine pe teren, dar e lesne de înțeles, mai ales că are fizic de atlet.
„Ţin foarte mult la echipa locală de fotbal şi o voi susţine întotdeauna, mai ales că am fost şi component al acesteia, când eram tânăr. Cred că mai am și legitimația de fotbalist. Şi acum, mai joc uneori cu băieții! Îi mai cert pe jucătorii tineri, care mi se par mult prea obosiți pe teren. Am fost întotdeauna de principiul să joace cât mai mulți fotbalişti din comună. Anul acesta, vreau să modernizez tribunele și vestiarele de la stadion. Tribuna actuală este făcută şi sudată, 80 la sută, chiar de mine. Mi-a fost drag să le ofer condiții jucătorilor. Eu am jucat într-o perioadă când era mai multă piatră decât iarbă pe teren. Aveam mulţi spectatori pe timpuri! Acum, parcă nu mai e pasiunea atât de mare pentru fotbal”, a mărturisit primarul din Oteșani, Mircea Oprișor.