joi, februarie 29, 2024
Diverse

La Autonom Services Rent-A-Car Vâlcea, ai mașini nou-nouţe!

1.6KVizualizari

Autonom Services Rent-A-Car rămâne unul dintre jucătorii importanţi din segmentul închirierilor auto din Rm. Vâlcea. Compania dispune de reprezentanţe în aproape toată ţara şi vine în ajutorul clienţilor săi doar cu maşini noi (ani de fabricaţie 2018-2019). Din gama largă de autovehicule pe care le pune la dispoziţie celor interesaţi se numără maşini incepand cu Toyota Aygo, pana la un SUV precum Mercedes GLC.
Autonom Services Rent-A-Car are mai multe oferte speciale! Printre cele mai interesante se numără oferta de week-end, în care clientul plăteşte două zile şi beneficieză de vineri până luni, inclusiv, de maşina preferată, cea de-a treia zi fiind oferită gratuit de către companie. Altfel, printr-un alt serviciu, exista posibilitatea de a inchiria autoturism cu şofer cu destinatii catre aeroporturile din ţară sau către alte localităţi, în funcţie de solicităre. O altă facilitate pe care compania a promovat-o intens în ultima perioadă se referă la oferirea unui autovehicul de schimb pentru şoferii păgubiţi într-un accident auto, în acest caz costurile fiind suportate integral prin poliţa RCA a vinovatului.
La Rm. Vâlcea, sediul Autonom Services se află pe Bulevardul Dem Rădulescu, nr. 26 A, în clădirea Oltenia Business Center, la parter. Pentru rezervări şi alte detalii referitoare la oferta completă a companiei se pot obţine la numărul de telefon 0745-025.644 şi prin e-mail, la valcea@autonom.ro. Reprezentanţii companiei oferă, non stop, asistenţă rutieră pentru clienţi.